Skip to main content

Polardrikk 10 år!

By 1. desember 2017april 17th, 2019Ukategorisert
Vinkjeller

Tidligere i høst inviterte vi i Polardrikk kunder, venner og bekjente for å feire at vi nå har vært ti år i markedet – og for noen år det har vært! Vi har montert flere tusen vann- og kaffemaskiner, og servert millioner av kaffekopper. Og flere skal det bli!

Polardrikk 10 år

Fra Polarvann til Polardrikk

Historien om Polardrikk kan egentlig oppsummeres som historien om vann som på kort tid ble gjort om til kaffe. – Til å begynne med het vi «Polarvann». Planen var å levere, montere og drive service på vanndispensere, men etter bare tre dager fikk vi en forespørsel på om vi ikke leverte kaffemaskiner også. Det svarte vi ja til. Resten er historie, smiler Steffen Reigstad.

I dag står kaffemaskinene for den største delen av både driften omsetningen, noe som passer Reigstad bra.

– Personlig synes jeg kaffemaskinene er kjekkest å jobbe med, rett og slett fordi kaffe betyr så mye for folk. Når vi monterer eller leverer service på kaffemaskinene våre, tar vi oss som regel alltid tid til å prøvesmake kaffen før vi går. På den måten blir vi også kjent med kundene våre. Og for oss betyr kundene alt!

 

Hver eneste kunde er viktig

– Polardrikk hadde ikke kunnet feire ti år uten tilliten kundene våre gir oss. For oss har det alltid vært viktig å skille oss ut gjennom en kombinasjon av god kaffe og enestående service. Og det skal ikke mer til enn et lite tilbakeblikk på bloggen vår før vi ser at dette fokuset har lønt seg.

«Kaffemaskinen fra Polardrikk sikrer god kaffe hele døgnet», fortalte brødrene Ben og Pål Klausen hos Bakermester Klausen i Krokstadelva, mens administrasjonen ved Halsen skole utenfor Trondheim omtalte Polardrikk som «det beste og rimeligste alternativet i regionen». «Servicen er god og folkene i Polardrikk er hyggelige å prate med. Jeg har kun godt å si om selskapet», kunne Jan Kenneth Frantzen fra Taktekker Frantzen i Bergen.

– Det er ingen tvil om at kundene våre betyr alt for oss. Det er tanken på fornøyde kunder som motiverer oss hver eneste dag, og vi skylder hver enkelt én av dem en stor takk.

 

Fokus på smak og kvalitet

En av grunnene til at Polardrikk lykkes, er nok at folk de senere årene har fått mer kontinentale kaffevaner – med fokus på god smak og kvalitet. Der det før holdt med svart traktekaffe, forventes det i dag flere valgmuligheter. Og blant dem som foretrekker svart kaffe, er kravene til smak og kvalitet betydelig større. Dette har vi i Polardrikk stor respekt for.

 

Fem trinn til fantastisk kaffe

Mange spør oss også hva hemmeligheten bak den gode kaffen vår er. Uten å røpe for mye kan vi iallfall dele vår viktigste fem-trinns-oppskrift for hvordan vi i Polardrikk lager kaffe – både hjemme og på jobb:

1. Pass på å overholde anbefalt traktetid.
2. Still inn riktig kverningsgrad for kaffebønnene.
3. Husk riktig temperatur på vannet – 92-96 grader.
4. Invester i gode kaffebønner.
5. Bruk alltid rent utstyr.

 

Fakta om Polardrikk

• Polardrikk startet driften i Bergen i 2007.
• Polardrikk leverer kaffe på Vestlandet, Østlandet og i Trøndelag
• Polardrikk har 2700 kaffemaskiner bare i Bergen og omegn.
• Vi serverte ca. 2 millioner kopper kaffe i 2017.

Polardrikk 10 år
Polardrikk 10 år
Polardrikk 10 år
Polardrikk 10 år
Polardrikk 10 år
Polardrikk 10 år
Polardrikk 10 år
Polardrikk 10 år
Polardrikk 10 år
Polardrikk 10 år

Blant dem som var med på feiringen:
Ole Storesund i Walter Design
Øyvind Hansen – Friele (JDE)
Stian Solheim – Måkestad
Svein Nilsen – tidligere styreformann og medeier i Polardrikk
David Hilton – Nåværende Styreformann i Polardrikk