Smører hjulene

Kaffe og vann er helt essensielle deler av hverdagen. En kopp kaffe er motiverende, oppkvikkende og får i gang maskineriet vårt. Et glass vann må vi ha for å holde kroppen i balanse.

Kaffe er en sosial drikk med en viktig kulturell funksjon

– ikke minst på arbeidsplassen. Det å kunne strekke på beina og møtes over en kaffekopp er viktig for medarbeidernes og kundenes trivsel. I tillegg skjerper kaffepausen konsentrasjonen og gir økt utholdenhet og motivasjon.

Her til lands er vi opptatt av kaffe og vann med høy kvalitet.

I Norge er vi i verdenstoppen i kaffekonsum og vi drikker mer og mer vann på flaske. Vi som jobber i Polardrikk har stor lidenskap for både kaffe og vann – og tar, som nordmenn flest, smak og service på alvor.

Kaffebrenneriet
Steffen tester nye kaffetyper
Polar T7 grønn vannkjøler

Vi leverer den kaffen som kundene våre ønsker seg.

Vi har alt fra frokostkaffe, fair trade, økologisk – brent på den måten du liker best. Derfor tilbyr vi også kaffe i samarbeid med Bergen Kaffebrenneri. I det gamle skipsverftet til Mjellem og Karlsen på Marineholmen i Bergen, holder den lille kaffebrenneren «Fru Petroncini» til. Vi var med og smakte oss frem vår egen, spesiallagde blanding Polar Premium Espresso. Kaffen er tilpasset våre maskiner og passer perfekt til den smaksbevisste. Kaffen er en hit på både Aker Brygge og på lærerværelset

Polardrikk er mer enn kaffe og vann.

Vi jobber hardt for å være en ansvarlig, etisk og miljøbevisst bedrift. Så langt det lar seg gjøre handler vi av lokale bedrifter, og passer alltid på at arbeidsforholdene hos våre leverandører og samarbeidspartnere er forsvarlige.

I bilparken vår blir det flere og flere el-biler, som sparer luften for både støy og eksos.

«Jeg bestemte meg for å ty til min gamle, trofaste løsning på alt som er galt i livet. Kaffe.»

– Lisa Renee Jones, Hvis jeg var deg

  55 25 99 25

Send oss en melding:

Ønsker tilbud

Meld meg på nyhetsbrev

Sponser idrettsutøvere

Polardrikk støtter nærmiljøet, og gjerne lokalidretten der vi er. I Bergen sponser vi den råsterke styrkeløfteren Helene Markus, den suksessfulle roeren Thomas Eldholm og 1. divisjonslaget Åsane Fotball.

Ring oss i dag på 55 25 99 25