Skip to main content

En god start

Desember 2007 serverte Polardrikk sin første kopp med kaffe, den gang under navnet Polarvann. Siden da har vi levert tusenvis av automater til bedrifter, organisasjoner og foretak over det ganske land. Disse maskinene har igjen produsert millioner av kopper med kaffe og vann til utallige kaffetørste og dehydrerte nordmenn.

Kaffekopp

Kaffe er viktig

Siden den første kaffekoppen i 2007 har vi endret oss mye. Det som startet med to ansatte på et lite kontor i Eidsvåg i Bergen har i dag blitt til fem avdelinger fordelt på ulike områder av landet.

Polarvann skulle satse på høykvalitets vannkjølere, men det store engasjementet for kaffe i den norske befolkning medførte at vi ganske umiddelbart også måtte bevege oss inn på dette markedet.

Med årene har kaffe fått en stadig større plass i våre hjerter og det ble etter hvert nødvendig med en liten navnejustering fra Polarvann til Polardrikk

Lidenskap for kaffe og vann

Å kunne levere produkter av høy kvalitet har alltid vært veldig viktig for oss og vi jobber derfor utrettelig for å tilegne oss mer kunnskap om det vi lever for. Videreutvikling av ansattes kompetanse og vårt varesortiment er av den grunn en pågående prosess som vi stadig har høyt fokus på.

Klikk her for å se vårt utvalg av vanndispensere

Vi leverer den kaffen kundene helst vil ha.

Vi tilbyr alt fra fyldig og rund frokostkaffe til mørk og kraftig espresso, også i varianter av fairtrade og økologisk. Vi er opptatt av å gi kundene våre det de vil ha og vi strekker oss langt for å kunne levere akkurat det du foretrekker og liker best.

God kaffe og fornøyde kunder er det vi brenner for, derfor bruker vi mye tid på å smake oss frem til den kaffen som fungerer best med hver enkelt kaffemaskin vi leverer. Alt for at sluttproduktet skal være optimalt tilpasset den enkelte kundes ønsker og behov.

Klikk her for å se vårt utvalg av kaffemaskiner

miljøfyrtårn

Polardrikk er mer
enn kaffe og vann.

Vi i Polardrikk jobber kontinuerlig for å være en ansvarlig, etisk og miljøbevisst bedrift og vi er stadig på jakt etter bedre og mer miljøvennlige løsninger. Så langt det lar seg gjøre handler vi av lokale bedrifter.

Vi er opptatt av resirkulering og prøver blant annet i størst mulig grad å kun benytte oss av komposterbar papp og plast. Vi bruker økologiske rensemidler i maskinene og i bilparken vår blir det stadig flere el-biler.

Bergen Håndball

Vi støtter lokale helter

Polardrikk ønsker å bidra til nærmiljøet og vi sponser ett bredt utvalg av organisasjoner, alt fra idrettsparker og idrettslag til Natteravner og Norges miljøvernforbund.
Vi mener det er viktig å være positivt tilstede i lokalsamfunnet og oppfordrer alle våre samarbeidspartnere og kunder til det samme.

Kontakt oss for et tilbud på vann- eller kaffeløsning til din bedrift

Fyll ut skjema, så kontakter vi deg for en uforpliktende kaffeprat!


    Vi deler aldri dine data med andre. Se våre personvernregler


    Skjema er beskyttet av reCAPTCHA fra Google: Personvernregler og Vilkår