Kaffe på jobben?

Lurer du på hvilken kaffemaskin som passer best til deg eller din bedrift? Polardrikk skreddersyr den beste kaffeløsningen og kan leverer til både fem og flere hundre ansatte.
Ta kontakt så finner vi den perfekte maskinen til arbeidsplassen din.

Kontakt oss  eller ring oss på 55 25 99 25

Polar Cino Kaffemaskin

Polar Cino
Kaffemaskin

Polar Cino er «lillebroren» til vårt fantastiske flaggskip Polar Coffeeshop! Kaffemaskinen har et stilrent og brukervennlig design og gir deg stor valgfrihet.

kaffemaskin bestselger

Polar Xtensa
Kaffemaskin

Polar Xtensa kaffemaskin er «storebroren» til vårt flaggskip Polar Coffee Shop. Kan fylle store termokopper, har svært god kapasitet og er for dem med sans for god kaffe.

Polar Coffee Shop
Kaffemaskin

Vårt flaggskip Polar Coffee Shop lager nydelig, aromatisk kaffe fra hele bønner, har et smart og brukervennlig design og gir deg mulighet til å skreddersy etter dine behov.

Polar Instant kaffemaskin

Polar Instant kaffemaskin

Polar Instant kaffemaskin passer perfekt i resepsjoner, verksted og på venterom. Maskinen lager lite støy, bruker kortere tid per kopp og er et svært effektivt alternativ.

Polar Caffé Europa kaffemaskin

Polar Caffé Europa kaffemaskin

Polar Caffé Europa er en lekker, solid og robust kaffemaskin med stor kapasitet – én refill rekker til hele 400 kopper.

Polar Sagoma Luce kaffemaskin

Polar Sagoma Luce kaffemaskin

Polar Sagoma Luce har et klassisk, moderne design. Kaffemaskinen har stor kapasitet – en refill rekker til hele 500 kopper. Passer perfekt på offentlige steder.

Polar Macco Kaffemaskin

Polar Macco
Kaffemaskin

Smart og effektiv! Macco Kaffemaskin er en praktisk og elegant maskin med mange valg. Dette er en maskin som passer til små og medium store bedrifter, for eksempel en liten restaurant.

Ring oss i dag på 55 25 99 25