Vann på jobben?

Lurer du på hvilken vanndispenser som passer best til deg eller bedriften din? Polardrikk skreddersyr den beste vannløsningen og kan levere til både fem og flere hundre ansatte.
Ta kontakt så finner vi den beste vanndispenseren til arbeidsplassen din.

Kontakt oss  eller ring oss på 55 25 99 25

Polar T6 vannkjøler

Polar T6
vanndispenser

Polar T6 vanndispenser serverer både varmt og kaldt vann – et enkelt tastetrykk er alt som skal til. En perfekt maskin til hjemmebruk og på mindre arbeidsplasser.

Polar T7 vannkjøler

Polar T7
vanndispenser

Polar T7 er «storebroren» til Polar T6. Dette er en effektiv og elegant modell som leverer rent vann kjapt og greit. En perfekt maskin til hjemmebruk og på mindre arbeidsplasser.

Polar T8 Sport vannkjøler

Polar T8 Sport
vanndispenser

Polar T8 Sport er en slank og innovativ vanndispenser. Den egner seg i ethvert miljø hvor det er høy aktivitet –  Polar T8 Sport er like aktuell på kontoret som på treningssenteret.

Polar U1 Tappekran vannkjøler

Polar U1 Tappekran vannkjøler

En vanndispenser med et elegant og prisvinnende design. Den kompakte stilen er ideell for kjøkkenet og overalt hvor et godt designutrykk er prioritert.

Polar U2 Tappetårn vannkjøler

Polar U2 Tappetårn vanndispenser

Polar U2 vanndispenser er et solid, praktisk og visuelt slående tappetårn som er enkelt å betjene og vedlikeholde.

Polar T9 vannkjøler

Polar T9
vannautomat

Polar T9 fontenekjøler kombinerer high-end funksjonalitet med et ultra-moderne design. Dette er en sofistikert vanndispenser som vil gi en ekstra dimensjon til ethvert rom.

Polar f4 industri vannkjøler

Polar f4 Industri vannkjøler

Polar f4 fontenekjøler er en robust og tidløs vanndispenser med et svært lekkert design. Utførelsen i rustfri stålfinish gjør den både enkel i bruk og lett å vedlikeholde.

Ring oss i dag på 55 25 99 25