Skip to main content

Min første kaffekopp

By 16. august 2017mars 6th, 2020Kunder, Min første kaffekopp

Når Yvonne (40) starter dagen, gjør hun det med en kopp kaffe. Men til forskjell med mange andre, slutter hun også dagen med en kaffekopp – enda hun er den eneste i huset som drikker kaffe. Vi tok en prat med sykepleieren som til daglig jobber for injeksjonsklinikken Frøken Dings.

 

Når på dagen tar du din første kopp kaffe?

– Det er det første jeg gjør når jeg står opp er å lage kaffe. Deretter følger koppen meg rundt omkring i huset – når jeg vekker ungene, når jeg steller meg, og når jeg lager frokost.

Hva gjør du hvis du er kaffetørst og det ikke finnes kaffe tilgjengelig?

– Jeg er ekstreeemt avhengig av kaffe, og drikker praktisk talt kaffe døgnet rundt. Mange sier jo at de ikke får sove hvis de drikker kaffe på kvelden, men slik er det ikke for meg. Dette kan kanskje henge sammen med at jeg mange år jobbet som nattevakt, og ble vant til å drakk jeg kaffe natt og dag. Men for å svare på spørsmålet ditt: Jeg passer faktisk på at jeg aldri går tom for kaffe.

Hvordan foretrekker du kaffen din?

– Det spørs hva jeg har tilgjengelig. På morgenkvisten kan jeg godt drikke «instant-coffee», men er jeg på jobb blir det gjerne cappuccinoen til Polardrikk. Den er god – mild og nesten litt snopete!

Hvordan begynte du å drikke kaffe?

– Jeg begynte da jeg var ganske ung – jeg tror kanskje jeg var 13 år. Min mor satt alltid på kjøkkenet og drakk kaffe, og da ble det naturlig at jeg òg tok en kopp. Og så økte det på da også venninnene mine begynte å drikke kaffe og det ble kult. I studietiden drakk jeg såpass mye kaffe at jeg gjerne tok med termos på lesesalen.

Hvem pleier du å drikke kaffe med?

– Min mann liker ikke kaffe, så jeg drikker faktisk oftest kaffen alene. Ellers blir det jo kaffe i pausene på jobb. Men jeg koser meg med kaffekoppen alene, jeg altså.

Hvem ville du helst delt en kopp kaffe med, hvis du fikk velge fritt?

– Hmm. Brad Pitt? Ja, det hadde jo gjort seg. Han virker som en kjekk mann å ta en kaffe med. Men la bare være sagt: Det hadde blitt med en kopp kaffe – jeg er jo lykkelig gift, ler hun.

Kontakt oss

Kontakt oss for en uforpliktende prat

Ring oss på 55 25 99 25

Eller send oss en melding: