Luksus i hverdagen

By 6. september 2017Kundeportrett, Kunder

Med fullbookede timelister og en visjon om å tilby kundene litt luksus og eksklusivitet i hverdagen, er god kaffe et must på skjønnhetssklinikken Frøken Dings i Bergen.

Det er ikke mange år siden rynkebehandling med botox og restylane var et tabu i Norge – men verden er i endring, og i Bergen har markedet nærmest eksplodert. Dermed er det ikke mye tid til kaffebrygging for sykepleierne Yvonne Rouppert og Lene Ottzen Rasmussen ved Frøken Dings i Bergen.

– Vi trengte en kaffemaskin fra en proff leverandør som var enkel å bruke – med god kvalitet, service og oppfølging. Med så fulle arbeidsdager, vil vi helst slippe å tenke på kaffen. Her innfrir Polardrikk på alle punkt, sier Rouppert, som også kan fortelle om strålende fornøyde kunder.

– Foreløpig har vi flest kvinnelige kunder, i alderen 30 til 60 år. Men det betyr ikke at vi ikke møter menn på klinikken. Mange kommer sammen med kjæresten, og sitter gjerne og venter med en kaffe under behandlingen – og da er det fint å kunne tilby også dem en god opplevelse. Til nå har cappuccinoen vært den store favoritten!

– Det vi er aller mest fornøyd med, er likevel mengden på kaffe som kommer og at den er akkurat passe varm. På mange andre kaffemaskiner er kaffen altfor varm, slik at kundene ikke rekker å drikke den før behandlingen er over. Med Polardrikk kan de drikke kaffen med det samme og avslutte koppen innen behandlingen er over – og gå ut fra klinikken med en helt ny glød, avslutter Rouppert.