Skip to main content

Knas kaffe til knase kunder!

By 19. august 2016februar 2nd, 2019Kaffe på jobben, Kunder

–Mange kunder jubler når de ser at de kan ta seg en «irish coffee» fra kaffemaskinen, smiler daglig leder Kjell Morten Norstrand ved serviceverkstedet og utstyrsleverandøren KNAS. Og kundene er ikke de eneste som er fornøyde med kaffeutvalget.

knas

–Kaffemaskinen fra Polardrikk har gitt et stort løft til pauserommet vårt, forteller Norstrand. Før maskinen ble installert hadde bedriften en kaffetrakterløsning som medførte mye svinn, både økonomisk og tidsmessig. Ikke bare ble kaffen stående og surne i timevis før den omsider ble slått ut i vasken; de ansatte måtte også ut og handle kaffe og kaffefilter i tider og utider. Og når kundene kom, forteller han om en typisk situasjon hvor det ikke engang var kaffe på kanna. –Nå kan vi til enhver tid tilby fersk kaffe!

KNAS er en mellomstor leverandør innen service- og transport på Vestlandet, og med flere viktige kunder vet de at kaffen betyr noe. –Mange av sjåførene som er innom løpet av dagen kjører både langt og mye. Jeg har flere ganger opplevd at de løper ut i bilen for å hente termoskoppen for å fylle den hos oss før de kjører videre, forklarer Norstrand.

–Vi er veldig fornøyd med maskinen fra Polardrikk. Ja, vi har faktisk skaffet oss vanndispenseren også! Ikke bare kan vi velge iskaldt vann med kullsyre dersom vi har lyst på det ­– vi slipper også å tenke på hvor vi skal oppbevare de store dunkene med vann vi hadde før, sier han og slår ut med armene. Servicen har han heller ikke noe å utsette på. –Maskinene renser seg til og med av seg selv på natten!

Foto: www.knas.no