Kaffemaskin med VISA betalingssystem kan fort bli en ekstra inntektskilde for din organisasjon

Idrettslag, foreninger eller andre organisasjoner kjemper ofte i økonomisk motvind og da bør man kanskje tenke nytt?

Å drifte økonomien i en organisasjon er ofte en utfordring, det er mange huller å fylle og kanskje litt lite inntekter?? Laget, klubben eller foreningen jobber ofte i økonomisk motvind, mange frivillige i Norges land står på for å få hjulene til å gå rundt og det er jo kanskje litt av sjarmen med det hele, men noe vind i seilene bør man ha av og til..

kaffemaskin med visa betaling LHL-Klinikkene
Bildet er tatt hos LHL-Klinikkene Bergen som tilbyr kaffe og andre varme drikker til sine kunder.

En del lag og foreninger har fått øynene opp for kaffemaskin med betalingssystem, myntinnkastet er i ferd med å dø ut og VISA, VIPS og andre betalings-applikasjoner har overtatt.

Voksne og unge i idrettshallens vestibyle har ikke lengre lommene fulle av mynter til bruk på kaffemaskinen eller brusautomaten.
De aller fleste har med seg mobilen og et VISA-kort uansett hvor de ferdes, ønsker man inntekter på for eksempel en kaffemaskin må man ta høyde for at potensielle kunder ikke har mynt for betaling, men mobil eller VISA-kort.

Nayax betalingssystem visa

Om ditt idrettslag, forening eller lignende ønsker å høre mer om mulighetene for en ekstra inntekt kan man ta kontakt med oss i Polardrikk As.
Det er ikke mange koppene med kaffe man trenger å selge hver dag for å gå i pluss og fort blir det en fin ekstrainntekt. Eksempelvis kan en kaffemaskin koste kr. 25,-  pr. dag,  selger man noen kopper kaffe til kr. 15,- daglig pluss litt kakao eller andre varme drikker som Cafe latte til kr. 15,- pr. stk. blir det
fort noen tusenlapper i inntekt hver måned.

Er det interessant ut med en ekstrainntekt til din organisasjon står Polardrikk As klar til å hjelpe med dette og kan kontaktes helt uforpliktende:
Epost: steffen@polardrikk.no
Telefon: 479 37 888

Vi hyller frivilligheten og alle de som kjemper på for sin organisasjon!