Kaffemaskin med VISA betalingssystem kan fort bli en ekstra inntektskilde for din organisasjon

By 19. september 2018 Våre kaffemaskiner

Idrettslag, foreninger eller andre organisasjoner kjemper ofte i økonomisk motvind og da bør man kanskje tenke nytt?

Å drifte økonomien i en organisasjon er ofte en utfordring, det er mange huller å fylle og kanskje litt lite inntekter?? Laget, klubben eller foreningen jobber ofte i økonomisk motvind, mange frivillige i Norges land står på for å få hjulene til å gå rundt og det er jo kanskje litt av sjarmen med det hele, men noe vind i seilene bør man ha av og til..

kaffemaskin med visa betaling LHL-Klinikkene
Bildet er tatt hos LHL-Klinikkene Bergen som tilbyr kaffe og andre varme drikker til sine kunder.

En del lag og foreninger har fått øynene opp for kaffemaskin med betalingssystem, myntinnkastet er i ferd med å dø ut og VISA, VIPS og andre betalings-applikasjoner har overtatt.

Voksne og unge i idrettshallens vestibyle har ikke lengre lommene fulle av mynter til bruk på kaffemaskinen eller brusautomaten.
De aller fleste har med seg mobilen og et VISA-kort uansett hvor de ferdes, ønsker man inntekter på for eksempel en kaffemaskin må man ta høyde for at potensielle kunder ikke har mynt for betaling, men mobil eller VISA-kort.

Om ditt idrettslag, forening eller lignende ønsker å høre mer om mulighetene for en ekstra inntekt kan man ta kontakt med oss i Polardrikk As.
Det er ikke mange koppene med kaffe man trenger å selge hver dag for å gå i pluss og fort blir det en fin ekstrainntekt. Eksempelvis kan en kaffemaskin koste kr. 25,-  pr. dag,  selger man noen kopper kaffe til kr. 15,- daglig pluss litt kakao eller andre varme drikker som Cafe latte til kr. 15,- pr. stk. blir det
fort noen tusenlapper i inntekt hver måned.

Er det interessant ut med en ekstrainntekt til din organisasjon står Polardrikk As klar til å hjelpe med dette og kan kontaktes helt uforpliktende:
Epost: steffen@polardrikk.no
Telefon: 479 37 888

Vi hyller frivilligheten og alle de som kjemper på for sin organisasjon!

Lurer du på noe?

Kontakt oss for en uforpliktende prat

Ring oss på 55 25 99 25

Eller send oss en melding: