Skip to main content

Ingen skjær i sjøen

By 8. desember 2016februar 2nd, 2019Kunder

Bergen Marine er en av Norges største og ledende båtforhandlere. Selskapet, som driver innen salg av både nye og brukte båter og bobiler, har opplevd eventyrlig vekst siden oppstarten i 2011.

skjermbilde-2016-12-08-kl-15-30-27Båtlivet appellerer åpenbart mer og mer til bergenserne. – Fra februar og utover pleier det å være bra trøkk her, forteller Jonas Gams Steine, Daglig Leder i Bergen Marine AS. Bergen Marine ligger på Søreidgrend og er forhandler i Bergens-området for Quicksilver, Bavaria, Saga boats og Uttern. De er i tillegg en av Norges ledende Mercury forhandlere.

Bergen Marine, som tidligere gikk under navnet Bergen Båt, startet opp igjen i 2011, etter Johs Lunde gikk konkurs. Siden den gang har pilen pekt oppover for hvert år som har gått. – Jeg føler at båtbransjen er inne i en god periode, sier Steine. Vi merker at flere og flere ønsker å feriere i Norge, og det er det en tydelig trend at folk vil bruke penger på båt igjen.

Hvorfor valgte dere Polardrikk som kaffeleverandør til Bergen Marine?

– Daglig leder i datterselskapet vårt, Bergen Marine Service, anbefalte Polardrikk foran en annen leverandør vi vurderte. Det viste seg å være et godt valg. I skrivende stund har vi hatt en Cino XS grande Pro i halvannen måned, og den blir flittig brukt. Det går en god del mer kaffe enn vi hadde forventet. Tidligere brukte vi vanlig kaffetrakter, men det blir lett tidkrevende i en allerede travel arbeidshverdag.

Etter at Bergen Marine fikk maskinen fra Polardrikk, har kaffen flommet fritt. – Maskinen er utrolig enkel, både å bruke og å vedlikeholde. I tillegg er kundene våre minst like fornøyde med kaffen og utvalget som vi er. Selv om det i dag er blitt vanlig å ha kaffemaskin, merker vi at folk setter veldig pris på det. Det er viktig å ha noe skikkelig å tilby , slår han fast.

Steine er i tillegg svært fornøyd med Polardrikks service. – Polardrikk har veldig kort responstid, og det trenger vi, forteller han. – En fredag vi hadde åpent hus og var i beit for kaffe, kom de med påfyll på dagen. De har alltid levert kaffen til avtalt tid og pris. Det er vi veldig fornøyde med, avslutter han.

Foto: Arkivbilde/baatsans.no
Kontakt oss

Kontakt oss for en uforpliktende prat

Ring oss på 55 25 99 25

Eller send oss en melding: