Skip to main content

Et ekstra kick før treningsøkten!

By 16. september 2016februar 2nd, 2019Kunder

– Er det ikke blitt fint her? Thomas Ølnes (25) går rundt i det store lokalet og smiler. I snart ett år har han jobbet for at alt skulle bli nøyaktig slik han ville ha det til åpningen av Sprek og Blid Arna den 15. august i år. Og jo, vi er helt enige – her får vi virkelig lyst til å trene!image4

Det nye treningssenteret i Arna er den ellevte filialen i vestlandskjeden Sprek og blid. Her tilbys kunder i distriktene et fullverdig treningstilbud – med alt fra gruppetimer, som spinning og slynge, til mer funksjonell trening med vekter, apparat og tredemøller.

– Det har vært mye jobb. Vi har vært med på både å tegne og bygge lokalet. Det vi har vært mest opptatt av, er at det skal være god takhøyde, god ventilasjon, behagelige garderober og enkle løsninger. Vi ønsker kort og godt å gjøre det best mulig å trene, forteller Thomas.

Ambisjonen om å legge til rette for enkle, men gode løsninger på treningssenteret var også én av grunnene til at valget falt på Polardrikk da det skulle bestilles kaffemaskin.

– Kaffemaskinen til Polardrikk er enkel å bruke, slik at folk kan kjøpe seg en kaffe også på de tidene av døgnet hvor senteret ikke er betjent – for eksempel tidlig om morgenen eller sent om kvelden. Det er jo også da folk er mest kaffetørste, ler Thomas, og forteller at både kundene og han selv er godt fornøyd med kaffeutvalget.

– Det blir utrolig god stemning når kundene oppdager at Sprek og Blid tilbyr noe mer enn halvdau kaffe på kanna. Og vet du, det er faktisk mange treningseksperter som hevder at en espresso eller to før trening gjør underverk for prestasjonen – et naturlig kick, rett og slett!

Kontakt oss

Kontakt oss for en uforpliktende prat

Ring oss på 55 25 99 25

Eller send oss en melding: