Skip to main content

Derfor bør du velge kaffemaskin fra oss

By 29. mars 2022april 25th, 2022Kaffeleverandører, Ukategorisert
en kaffe kopp

Derfor bør du velge Polardrikk

Helt siden vi serverte vår første kopp med kaffe for snart 15 år tilbake har det viktigste for oss vært at kundene våre skal være fornøyde med produktene vi leverer.

Vi har utviklet oss mye gjennom årene og lidenskapen for god kaffe er nå større enn noen gang før.

Å tilby kaffe av høyeste kvalitet er i seg selv en meget god grunn for at du bør benytte deg av våre produkter, men det finnes også en del andre gode grunner til at du bør velge Polardrikk.

 

 

Bærekraftig

Vi jobber kontinuerlig med å være så miljøbevisst som  mulig, og derfor velger vi å handle fra lokale bedrifter med samme filisofi så langt det lar seg gjøre.

Vi  samarbeider feks. med Bergen Kaffebrenneri som er et lokalt brenneri med stort fokus på kaffe kvalitet og er et «steinkast» unna.

I tillegg prøver vi å kun benytte oss av komposterbar papp og plast, og vi bruker kun økologiske rensemidler til våre maskiner.

 

mann som holder kaffekopp

 

Støtter lokale helter

Vi ønsker å bidra til nærmiljøet og derfor sponser vi et bredt utvalg organisasjoner, slik som idrettsparker, idrettslag, natteravner og Norges Miljøvernforbund.

For oss er det viktig å være til stede i lokalsamfunnet og vi oppfordrer alle våre kunder, samarbeidspartnere og konkurrenter til å gjøre det samme. 

 

Bredt utvalg

Polardrikk tilbyr både vanndispensere, spritdispensere og kaffemaskiner som kan skreddersys slik at de blir optimale for samtlige bedrifter.

Vi har et bredt utvalg kaffemaskiner og vanndispensere som passer til alt fra fem til flere hundre ansatte, som kan tilpasses slik at de møter bedriftens ønsker og behov.

Spritdispenseren gir inngangspartiet til din bedrift en stilfull desinfeksjons-stasjon, i tillegg er den berøringsfri og passer for både voksne og barn.

 

Fornøyde kunder

Etter så mange år i bransjen har vi god erfaring i faget og vi har opparbeidet oss en stor kundeportefølje.

Noe av det aller viktigste for oss er at kundene våre er fornøyde med produktene og tjenestene vi leverer, derfor er tilbakemelding fra kundene våre veldig viktig for oss.

Det som går igjen er at de er svært fornøyd med samarbeidet, servicen og selvfølgelig smaken på kaffen. 

Dersom du vurderer å skaffe deg en kaffemaskin, vanndispenser eller spritdispenser vil vi veldig gjerne hjelpe deg med å finne den mest optimale løsningen for deg.

Ta kontakt i dag for en hyggelig og uforpliktende prat. 

 

    Meld meg på nyhetsbrev


    Vi deler aldri dine data med andre. Se våre personvernregler


    Skjema er beskyttet av reCAPTCHA fra Google: Personvernregler og Vilkår