Skip to main content

Berøringsfri vanndispenser

By 4. november 2020Ukategorisert
Berøringsfri smart vanndispenser med app og fotsensor

De fleste arbeidsplasser kan ha bruk for en vanndispenser, slik at ansatte kan slukke tørsten ved behov. En vanndispenser kan fås med en rekke ulike funksjoner, og kan gi både kaldt, varmt og kullsyrevann.

Det finnes også smarte vanndispensere med fotsensor, noe som er et hygienisk alternativ i denne tiden vi lever i. Dette er guiden for deg som er på jakt etter en ny vanndispenser til kontor, venterom, treningsstudio, idrettshall, skole eller sykehus!

Berøringsfri betjening

Det er et økende fokus på hygieniske alternativer til den tradisjonelle vanndispenseren. Vanligvis er det mange kunder eller ansatte som er bortom vanndispenseren daglig. Dersom vann tappes ved å trykke på en knapp, vil mange berøre samme overflate i løpet av en dag.

Dersom du ønsker et mer hygienisk alternativ, er en berøringsfri vanndispenser med fotsensor som regel et godt valg. På denne måten slipper brukeren å trykke på knapper med hendene, noe som kan være med å redusere smittespredning av virus og bakterier.

Hvordan virker en vanndispenser med fotsensor?

Dersom du går for en vanndispenser med fotsensor, vil det være et elektronisk pedalsett tilkoblet vannmaskinen. Pedalsettet har gjerne tre pedaler, slik at brukeren kan velge mellom kaldt, varmt eller kullsyrevann.

Det er enkelt å tappe vann. Brukeren trenger bare å gi et lett trykk med foten på pedalen, og deretter vil vanndispenseren fylle koppen eller glasset med vann som vist på videoen under:

 

Vanndispenser med app

Dagens teknologi er grenseløs, noe som betyr at du selvfølgelig også finner vanndispensere som kan styres ved hjelp av en app og Bluetooth-teknologi. Dette er en annen smart metode som lar deg tappe vann helt berøringsfritt og kan installeres i vanndispenseren sammen med pedalsettet eller hver for seg.

Via appen kan brukeren velge ønsket vann, enten det er boblevann, varmt vann eller kaldt vann. Hele prosessen styres ved hjelp av mobilen til den enkelte, slik at flere ikke trenger å berøre samme overflate.

Design og funksjonalitet

Når du skal velge en vanndispenser, er det ikke nødvendigvis bare funksjonalitet som står i fokus. Mange er også opptatt av at vanndispenseren skal passe inn i miljøet, og da er det greit å velge en variant med stilig og moderne design.

En vanndispenser med fotpedal eller app trenger heldigvis ikke se traust ut. Det finnes mange smarte vannmaskiner der også design er i fokus. Dette betyr at du kan finne en vanndispenser som passer godt inn på det moderne venterommet eller kontoret.

De mest moderne vanndispenserne kan ikke bare ha et stilig design og hygieniske tappemetoder, men også smarte filtreringssystemer. Dette sikrer brukeren rent drikkevann. Vann kan renses både med UV-teknologi og kullfilter, eller en kombinasjon.

Når det kommer til funksjonalitet, er også tappehastighet viktig å tenke over. En vanndispenser med fotpedal av høy kvalitet kan typisk levere rundt 22 liter kaldt vann i timen, eller 6 liter varmtvann. Dermed tar det ikke lang tid å fylle vannflasken.

• Design
• Berøringsfri tapping av vann
• Filtreringssystem
• Tappehastighet

 

Montering av fotsensor på tradisjonell vanndispenser

Det er ikke sikkert du trenger å kjøpe en ny vanndispenser for å kunne sikre hygienisk og berøringsfri tapping av vann.

Det er ofte mulig å montere på en fotsensor i etterkant, noe som ikke trenger å koste spesielt mye. Dette sikrer deg, kunder og ansatte en mer hygienisk hverdag med touchless-teknologi.

 

Ivareta godt smittevern

I dagens samfunn er det ekstra viktig å tenke over smittevern ved valg av vanndispenser. Med COVID-19-pandemien har mange derfor fått øynene opp for berøringsfrie alternativer.

Finn ut hvilken vanndispenser som passer deg med tanke på hygiene, funksjonalitet og design!

Er du fremdeles usikker på hvilke vanndispenser som passer dere best er det bare å ta kontakt for en uforpliktende prat og et godt tilbud

  Meld meg på nyhetsbrev


  Vi deler aldri dine data med andre. Se våre personvernregler


  Skjema er beskyttet av reCAPTCHA fra Google: Personvernregler og Vilkår

  Kontakt oss

  Kontakt oss for en uforpliktende prat

  Ring oss på 55 25 99 25

  Eller send oss en melding: