Polar T7 vanndispenser

– en glassklar tørsteslukker

Polar T7 er «storebroren» til Polar T6. Dette er en effektiv og elegant modell som leverer rent vann kjapt og greit. En perfekt maskin til hjemmebruk og på mindre arbeidsplasser.

Ønsker du å bli oppringt?

Polar T7 vannkjøler

Skreddersøm:

Med Polar T7 vanndispenser i nærheten kan du rask og enkelt fylle både en karaffel, flaske eller et glass friskt vann. Vannmengde og temperatur kan stilles inn akkurat slik du selv ønsker – det er også mulig med romtemperert vann og varmt vann til te. Vanndispenseren er en benkmodell, men kan også leveres med underskap.

For å sikre helt rent vann bruker Polar T7 et dobbelt karbon filter i kombinasjon med UV-desinfisering, og den varsler selv når det er på tide å skifte filter eller UV-lampe. Den har i tillegg et elektronisk overvåkningssystem som sikrer topp vannkvalitet til enhver tid.

Polar T7 vanndispenser koples direkte til vannledningsnettet og renser, desinfiserer, kjøler eller koker. Vannrenseren serverer i tillegg vann med forhåndsinnstilt temperatur.

Polardrikk leverer kaffemaskiner og vanndispensere på Østlandet, i Hordaland, Rogaland, Midt-Norge og Sogn og Fjordane. Vi har mange gode kunder i Oslo, Bergen, Stavanger, Drammen, Voss, Stord, Haugesund og Trondheim.

Kontakt oss for et godt tilbud på en komplett kaffe- og vannavtale for din bedrift!

Tekniske spesifikasjoner:

  • Strøm: 50/60 Hz – 115/220V
  • Varmt vann: 40 kopper per time, 92–96 °C
  • Kaldt vann: 80 kopper per time, 5–9 °C
  • Størrelse: H37, B31, D36
  • Vekt: 14 kg
  • Farge: kremhvit, rød, grønn, svart, metallic
Polar T7 vannkjøler

«Human nature is like water. It takes the shape of its container»

– Wallace Stevens

  55 25 99 25

Kontakt oss om Polar T7 vanndispenser:

Ønsker tilbud

Meld meg på nyhetsbrev

Ring oss i dag på 55 25 99 25