Skip to main content

SALGSKONSULENT I BERGEN

Vi søker deg!

Er du klar for å bidra til vår suksesshistorie og løfte den til nye høyder?

Søk på stillingen nå
Kaffekopp og macbook

Lidenskap for kaffe

Hos Polardrikk er vi lidenskapelig opptatt av kvalitet i hver dråpe kaffe og hvert glass vann vi tilbyr. Vårt mål er å levere en smaksopplevelse som gjør hver pause til et spesielt øyeblikk. Vi forstår viktigheten av detaljer og er stadig på jakt etter å forbedre våre produkter og tjenester. Kvalitet står i sentrum av alt vi gjør, fra nøye utvalgte råvarer til den personlige servicen vi gir hver kunde.

Du vil jobbe med engasjerende oppgaver, bygge solide kundeforhold og bidra til vår vekst. Polardrikk søker motiverte individer for salg av vann og kaffeløsninger til bedriftsmarkedet i Bergen.

Polardrikk tilbyr deg:

I Polardrikk får du sjansen til å vokse profesjonelt i et anerkjent selskap. Vi har et sterkt fokus på bærekraft og kvalitet, og er stolte over å tilby:

  • Konkurransedyktig lønn og provisjonsstruktur: Vi belønner våre ansattes harde arbeid og suksess med en attraktiv lønnsmodell som inkluderer både fastlønn og provisjon basert på salgsresultater.
  • Profesjonell utvikling og karrierevekst: Hos Polardrikk er vi opptatt av å investere i våre ansattes karrierevekst. Vi tilbyr regelmessige opplæringsprogrammer og utviklingsmuligheter for å sikre at du vokser profesjonelt.
  • Dynamisk og støttende arbeidsmiljø: Bli en del av et engasjerende og positivt team, der samarbeid og støtte er nøkkelverdier. Vi tror på å bygge et miljø der hver ansatt føler seg verdsatt og inspirert.
  • Produkter av høy kvalitet: Stoltheten i arbeidet ditt vil øke ettersom du selger og representerer førsteklasses kaffemaskiner og vannmaskiner som er anerkjent for sin kvalitet.

Hva ser vi etter hos deg?

  • Vi ser etter deg som brenner for suksess: Du har erfaring fra salg og en naturlig evne til å bygge sterke kunderelasjoner. Erfaring fra bransjen eller salg av lignende produkter som kaffemaskiner og vannmaskiner er et pluss.
  • Selvstendighet og målrettethet: Du jobber effektivt både selvstendig og i team, med en proaktiv tilnærming til å nå og overgå salgsmål. Du er godt organisert og kan håndtere flere oppgaver samtidig.
  • Utmerkede kommunikasjonsevner: Du kommuniserer klart og overbevisende, både skriftlig og muntlig, og har evnen til å tilpasse kommunikasjonen din til ulike kundetyper og situasjoner.
  • Lærevillighet og tilpasningsevne: Du er ivrig etter å lære om nye produkter og teknologier og kan raskt tilpasse deg endringer i markedet og selskapets strategi.
  • Sterke analytiske ferdigheter og forretningsforståelse: Du har en god forståelse av salgsprosesser og kan effektivt analysere salgsdata for å identifisere trender, muligheter og områder for forbedring.
  • Positiv holdning og teamånd: Du bidrar til et positivt arbeidsmiljø ved å være en støttende kollega, og du er villig til å dele kunnskap og erfaringer for å bidra til teamets suksess.

Nettverksbygging

Siden vi er i overkant glad i å støtte lokale idrettslag, er vi med i flere sponsor og partner-nettverk. Vi søker en initiativrik person som trives med å knytte nye forbindelser og opprettholde eksisterende relasjoner. Evnen til å representere selskapet på en positiv og engasjerende måte vil være avgjørende.

Søk på stillingen nå

Sosiale tilstelninger

Events med anerkjente partnere som blant annet Porsche og X-partner. Her skapes verdifulle kontakter i et inspirerende miljø.

Vi bryr oss!

Vårt mål er å være en ledestjerne innen bærekraft. Vi er stolte av å sette standarden i vår bransje og ser frem til å fortsette vårt arbeid for en grønnere, mer bærekraftig fremtid.

Økologisk, UTZ Fairtrade og Rainforest alliance sertifisert

Vi støtter lokale helter

Polardrikk ønsker å bidra til nærmiljøet og vi sponser ett bredt utvalg av organisasjoner, alt fra idrettsparker og idrettslaglag til Natteravner og Norgesmiljøvern forbund.

Let’s go!