Skip to main content

Polardrikk i Trøndelag

By 23. september 2016februar 2nd, 2019Polardrikk Trøndelag

Noen har sett det, andre har kanskje hørt det: Nå har Polardrikk etablert seg enda lengre nord mot Polarsirkelen, nærmere bestemt i Trøndelag. – Etterspørselen etter gode kaffemaskiner er like stor her som ellers i landet, forklarer Einar Glomstad, som med smilet på lur passer på å forsikre trøndere om at utvalget på maskinene sikkert kan tilpasses lokale preferanser.

 trondheim

kaffe

Initiativtakerne bak Polardrikks avdeling i Trondheim, Einar Glomstad, Bertil Steinvikaune og Erik Schjerve, kjenner hverandre godt. Etter mange års arbeid med kaffemaskiner, forteller de om en bransje i endring – hvor kundeservice og kvalitet gjerne går på bekostning av profitt.

– Vi likte ikke veien bransjen tok, og var dermed på utkikk etter noe nytt. Vi som er i bransjen kjenner til de ulike leverandørene rundt om i landet. Og det er mye forskjellige på markedet. Polardrikk skiller seg klart ut gjennom – både gjennom design og kvalitet, forteller Steinvikaune, før Glomstad tar over.

– En annen viktig verdi hos Polardrikk, er fokuset på god kundeservice. Dette har vi savnet, i det stadige jaget etter effektivitet. Misforstå meg rett, effektivitet er viktig for oss også, men det trenger ikke gå utover servicen!

De andre to nikker enig. Det er ingen tvil om at de brenner for dette. Før de startet opp, tok de turen til Bergen – for å teste om kaffen og kvaliteten var så god som ryktet ville ha det til. Og nå har de altså startet opp Polardrikk i Trøndelag.

– Kaffekulturen i Trøndelag har alltid vært sterk, og den senere tiden virker det nesten ikke som interessen vil ta noen ende. Det popper opp kafeer og kaffebarer på hvert et hjørne i Trondheim, og i hver en krok i distriktet ellers. På bakgrunn av dette, virker det som trøndere flest stiller større og større krav til kaffen de drikker, forteller Schjerve.

Dette «kravet» viser seg både på hjemmebane og på jobb. – Alle tall viser at salget av kaffemaskiner til hjemmebruk går unna. Og når folk venner seg til god kaffe hjemme, blir det fort litt nedtur å møte den sure kaffen på kaffekanna mandag morgen. Heldigvis blir flere og flere arbeidsgivere bevisst på dette, og kontakter oss, legger Glomstad til.

– God kaffe er en utrolig enkel måte å vise at du setter pris på dine ansatte – og en rik kilde til godt arbeidsmiljø, humør og giv! Og du skal ikke se bort fra at humøret blir enda bedre hvis vi får lagt «Karsk» til som et valg på maskinene, avslutter Schjerve med et varmt glimt i øyet.

Foto: Unsplash