Skip to main content

3 grunner til at Polar Premium Kaffemaskin er din nye bestevenn på kontoret

By 15. november 2022Kaffe på jobben

Visste du at hele 67% av den Norske befolkningen over 18år drikker kaffe på en daglig basis? Det tilsvarer hele 2,8 millioner nordmenn! I følge kaffe.no konsumerer vi mellom 3,7 og 5,3 kopper hver eneste dag, som igjen betyr at det drikkes ca 13 millioner kopper med kaffe daglig.
Dette gjør at Norge er i verdenstoppen i inntak av kaffe i forhold til innbyggertall.
Med dette i bakhodet kan en trygt si at nordmenn kjenner god kaffe, og vet hvordan ekte kvalitetskaffe skal smake. Derfor bør du velge en kaffemaskin til kontoret som kan leve opp til den standarden, som alltid produserer kaffe av høyeste kvalitet.
En slik kaffemaskin høres nesten for god ut til å være sann, men den finnes; her er 3 grunner til at du bør velge Polar Premium Kaffemaskin.

 

1. Produserer kaffe av ypperste kvalitet

Polar Premium kaffemaskin er en såkalt «high end» modell som produserer kaffe av ypperste kvalitet, samtidig som den er allsidig og luksuriøs. Den passer godt for de mest kresne ettersom du selv kan justere og tilpasse kaffen, slik at den blir akkurat slik du liker den.
Det er en allsidig kaffemaskin som passer inn de fleste steder, men kanskje aller best på kontor, kantine, venterom og treningsstudio.

 

Kaffemaskin Evo

2. Skreddersydd etter dine behov

Du kan selv velge hvilke kaffesorter du ønsker at maskinen skal tilby basert på dine egne, og bedriftens, ønsker og behov. Du kan velge mellom:

– Kaffe
– Kaffe med melk
– Cappuccino
– Kakao
– Espreschoc
– Caffe Latte
– Moccachino
– Varmt tevann
– Suppe
– Solbærtoddy
– Varmt tevann

Hvis noen av sortene er ukjente for deg, kan du lese mer om de varme drikkene, og hva de inneholder, her . I tillegg til disse kan du også velge å integrere kaldt vann, både med og uten kullsyre.

 

cappuchino

3. Luksuriøst ytre

Med et moderne ytre, stor touch-skjerm, og en front av glass og aluminium har maskinen er ekslusivt utseende, som matcher kvaliteten på kaffen. Dette gjør at den ikke bare produserer god drikke, men den ser også innbydende ut, noe som gjør at den tiltrekker selv den mest kresne kaffedrikker.
Derfor er Polar Premium den perfekte maskinen for deg om du ønsker en moderne kaffemaskin skreddersydd for din bedrift, som alltid serverer kaffe av ypperste kvalitet.
Den er med andre ord din nye bestevenn!
I tillegg til Polar Premium har vi er bredt utvalg av andre kaffemaskiner, slik at du kan finne den som er mest optimal basert på dine behov. Ta kontakt i dag så hjelper vi med å finne den perfekte løsningen for deg!

 

  Meld meg på nyhetsbrev


  Vi deler aldri dine data med andre. Se våre personvernregler


  Skjema er beskyttet av reCAPTCHA fra Google: Personvernregler og Vilkår

   

  Kontakt oss

  Kontakt oss for en uforpliktende prat

  Ring oss på 55 25 99 25

  Eller send oss en melding: