Skip to main content

Papp eller porselen?

By 30. september 2016februar 2nd, 2019Kaffepauser

Mange har sikkert lagt merke til de strenge kravene vi i Polardrikk stiller til kvaliteten på kaffen vi serverer. Kaffen skal være fersk, god og rykende varm. Et viktig aspekt vi derimot kanskje har lagt for liten vekt på, er presentasjonen – altså hva vi serverer kaffen i!

image5

Forestill deg at du en høstlig søndag ettermiddag er invitert i kaffeselskap – hos foreldrene dine, eller kanskje noen gode venner. Idet du kommer inn døren og rister av deg regn og blest, slår duften av nybakte skillingsboller og fersk kaffe mot deg. I stua knitrer det i peisen, mens salongbordet står ferdig dekket. Men vent litt – står det virkelig pappkrus på bordet? Det går ikke an!

Hva kaffen serveres i er ikke uten betydning. Likevel drikker de fleste av oss daglig kaffe fra papp – for eksempel på seminar, på jobb, eller på kafé. Og når vi er hjemme, sverger de fleste av oss til den samme gamle koppen. Mens noen foretrekker en ekstra stor kopp, for å ha plass til mest mulig kaffe, vil andre ha en liten – slik at koppen kan tømmes før kaffen blir kald.

Å forestille seg kaffe servert i pappkrus når mor og far inviterer på søndagsbesøk, er kanskje vanskelig. Mest sannsynlig er søndagsserviset hentet frem for anledningen – små kopper og tallerkener i delikat håndmalt porselen. Klart kaffen smaker ekstra godt da! Det vi lurer på, er hvorfor søndagsserviset er forbeholdt søndagsgjester? Slik behøver det jo ikke å være.

På samme måte som det går an å investere i en kaffemaskin hjemme eller på jobb, og slik sikre seg selv og sine ansatte god kaffe i hverdagen, er det fullt mulig å hente frem søndagsserviset på en hverdag. Og ikke bare er det mulig – det er også en utrolig enkel måte å gi den vanlige frokosten eller ettermiddagskaffen et lite løft på. Vi skal ikke påstå at kaffen dermed smaker bedre – men opplevelsen, den blir bedre!

Foto: Instagram/@royalcopenhagen

Kontakt oss

Kontakt oss for en uforpliktende prat

Ring oss på 55 25 99 25

Eller send oss en melding: