Skip to main content

Når god kaffe er rene x-faktoren

By 1. mars 2017februar 2nd, 2019Kundeportrett, Kunder

RENEX bretter opp ermene i kampen mot tøffe konkurrenter, og skal bli Norges beste innen det de driver med. Med en omfattende meny av servicetjenester er det ikke rart at det blir aktive dager. Da er det verdifullt å kunne starte arbeidsøkten med en kopp skikkelig god kaffe, eller fylle på med litt varm sjokolade om ettermiddagen.

RENEX har hovedkontor i Ålesund, men har siden 2012 hatt en filial i Bergen. Her teller de nå 45 ansatte med oppgaver innen renhold, service, mat og vaktmestervirksomhet. Et særlig fokus har RENEX imidlertid på byggebransjen, hvor de utfører byggrengjøring, brakkevask, Rent Tørt Bygg (RTB) og støvmålinger av høyeste kvalitet. Dette har gjort selskapet anerkjente, og særlig er det tre prosjekter som har vært viktige under oppstarten i Bergen; den nye Høgskolen i Bergen, Amalie Skram VGS og utbyggingen av Haukeland Sykehus.

– Vår viktigste oppgave er å skape et bedre arbeidsmiljø, forklarer Richard A. Rasmussen, som er distriktssjef for RENEX i Bergen. – I byggenæringen gjør vi dette ved å redusere mengden støv og fukt, som på senere tidspunkt kan skape problemer med mugg, og så står vi for rengjøring og utvask av byggene. Kort fortalt sikrer vi at bygningene er rene og tørre, og at de oppfyller strenge krav til renhold og hygiene i alle ledd. Dette er en viktig jobb – særlig på et sted som sykehuset.

Bedre lokaler, bedre kaffe

Etter at selskapet i lengre tid hadde drevet virksomheten i Bergen fra provisoriske lokaler, flyttet det i oktober inn i nye kontorer. Da sa det seg selv at de måtte ha en kaffemaskin som sto i stil med oppgraderingen. Valget falt på Polardrikk.

– Etter å ha smakt på kaffen forskjellige steder i byen, la vi merke til at den fra Polardrikk alltid var god og at maskinene alltid virket. Det er viktig for oss med god og forutsigbar kvalitet på kaffen – hver gang – og det fikser Polardrikk. De er dessuten gode på service og oppfølging, og siden vi jobber i servicebransjen selv, er det noe vi er veldig opptatt av.

Glade ansatte og kaffeglade kunder

Selskapet arbeider hardt for å skape et bedre arbeidsmiljø for andre. Når det kommer til å samle og pleie egne ansatte, er god kaffe en viktig støttespiller.

– Siden vi har prosjekter flere steder i byen, er det sjelden at vi alle er på kontoret. Men når vi først samles her, til kurs, møter eller en kaffe i løpet av dagen, er kaffemaskinen til stor glede, forteller Richard.

På kontoret til RENEX står maskinen Polar Coffee Shop, med flere valgmuligheter. Richard har merket seg noen klare trender i de ansattes kaffevalg:

– Om morgenen går det mest i sort kaffe, men om ettermiddagene er det varm sjokolade og moccachino som definitivt er de mest populære valgene. Og så er det noen av gjestene våre som begeistret kommenterer knappen med Irish Coffee, ler Richard.

Han understreker at det er stas å kunne tilby kundene som kommer innom kontoret en god kopp kaffe. Så blir han stille et øyeblikk før han fortsetter:
– Vi har faktisk en kunde som kommer innom daglig. Richard humrer.
– Når jeg tenker over det, er det kanskje på grunn av kaffen?

Kontakt oss

Kontakt oss for en uforpliktende prat

Ring oss på 55 25 99 25

Eller send oss en melding: