Vi har allerede gitt deg en oversikt over forskjellige typer iskaffe å variere mellom i sommervarmen. Siden sist har vi imidlertid kommet over en iskaffe med karibisk vri – og den var så god at vi simpelthen ikke klarer å la være å dele den med dere!
Vi har tatt på oss solbrillene og er klare for å prøve noe nytt i sommervarmen. Karibisk iskaffe er nesten like enkelt å lage som de mer vanlige formene for iskaffe, men smaker ufattelig mye mer. Hemmeligheten ligger i bruken av kokos og kokosmelk!
Karibisk iskaffe
- 1 espresso (enkel eller dobbel)
- 1 dl kokosmelk
- 3 dl melk
- 4 isbiter
Ha espresso (eller sterk kaffe), kokosmelk, melk og isbiter i en shaker eller blender. Bland sammen til isbitene er jevnt knust og drikken er godt blandet sammen. Pynt med litt hakket mørk sjokolade, kokosmasse og et lite dryss kanel. Server med én gang!
Bruk gjerne espresso fra kaffemaskinen – og om du vil at sommeren skal vare til langt ut i september så kan det jo også være en idé å lage denne når du får lyst på noe godt når du er tilbake på jobb?