Skip to main content

Kaffemaskin til kontor | Best i test 2023

By 5. desember 2022Ukategorisert
Kaffemaskin til kontoret

Er du på utkikk etter den ultimate kaffemaskin til kontor? Det finnes mange modeller å velge mellom, og det kan være vanskelig å vite hvilken løsning som bør velges. Det som er sikkert, er at en kaffemaskin på arbeidsplassen kan være til stor glede for alle ansatte.

Kaffe er oppkvikkende, og mange forbinder dessuten «det sorte gullet» med hygge. En kaffemaskin på kontoret kan tilrettelegge for sosiale stunder, og gir dine ansatte tilgang på ferskbrygget kaffe gjennom hele arbeidsdagen.

Her ser vi nærmere på den beste kaffemaskinen til kontor i 2023!

 

riktig

Hvordan velge riktig kaffemaskin til kontor?

Det er mange faktorer som bør vurderes når bedriften skal investere i en kaffemaskin, og noen er viktigere enn andre.

Funksjonalitet

For de fleste bedrifter er funksjonalitet og tekniske løsninger blant de viktigste faktorene ved valg av kaffemaskin. Når du skal vurdere ulike modeller, kan det blant annet være nyttig å tenke over hvorvidt enheten gir deg tilgang på følgende:

· Touchscreen

· Ulike kaffesorter

· Vann (med og uten kullsyre)

· Enkelt vedlikehold

En moderne kaffemaskin til kontoret vil typisk ha touchscreen, noe som gjør det lekende lett å velge kaffesorten (eller andre drikker) man foretrekker. De ulike valgmulighetene illustreres typisk med egne ikoner.

Det kan være lurt å velge en kaffemaskin som gir dine ansatte tilgang på et bredt utvalg av kaffe og andre varme eller kalde drikker. Svart kaffe er en favoritt blant mange, men det er også mange som foretrekker cappuccino, kakao, varm buljong, kullsyrevann eller lignende.

Når du velger kaffemaskin til kontor, er det også viktig å tenke over hvor enkelt maskinen kan vedlikeholdes. Har den for eksempel et helautomatisk renseprogram, eller må du rengjøre maskinen manuelt?

 

folk snakker til sammen

Tilbehør

Mange bedrifter synes det er fint å kunne tilpasse kaffemaskinen etter egne behov og ønsker. Om du velger en moderne kaffemaskin til kontoret, vil du i noen tilfeller kunne få maskinen levert med ulike tilvalg. Dette kan for eksempel være…:

· Tilbehørshylle

· Stor bønnebeholder

· Termokanne

· Koppdispenser

 

Dette er ikke tilbehør du må ha, men det kan absolutt være praktisk – og ikke minst, effektivisere arbeidsdagen for deg og dine ansatte.

 

Lekkert og stilrent design

En kaffemaskin til kontor kan med fordel ha et stilrent og flott design, selv om design for noen kanskje er en mindre viktig prioritet. Dersom maskinen skal stå på et synlig sted er designet ofte av større betydning.

Heldigvis er det fullt mulig å finne en kaffemaskin som er både funksjonell og lekker. Mange synes for eksempel at utførelse i glass og aluminium gir maskinen et eksklusivt preg.

 

Bærekraft

De siste årene har mange bedrifter arbeidet for å bli mer bærekraftige. Dette handler blant annet om å utnytte ressurser på en bedre måte, slik at de kan komme til glede også for fremtidige generasjoner.

Så, hvordan er bærekraft relevant når du kjøper en kaffemaskin? Her er det flere ulike aspekter som kan spille inn. Tenk blant annet over hvorvidt selve maskinen er laget av resirkulerbare materialer eller ikke.

Om maskinen er av resirkulerte materialer eller kan resirkuleres, betyr dette at man sparer sårbare naturressurser under produksjon og/eller avfallshåndtering.

Ellers kan det også være relevant å benytte seg av bærekraftig kaffe. Stammer kaffebønnene fra en produsent som er Fairtrade– og miljømerket, og dermed også bærekraftig?

 

Polar Premium | Beste kaffemaskin til kontor i 2023

 

Polar Premium kaffemaskin Kvalitet i alle ledd

 

I vår test av egne kaffemaskiner har vi vektlagt overnevnte kriterier, og basert på dette plukket ut den maskinen vi mener er det beste valget i 2023. I år var det Polar Premium kaffemaskin som trakk det lengste strået.

Testvinneren er et supert valg for deg som er på utkikk etter en kaffemaskin til kontor, da den er både funksjonell, lekker og bærekraftig. Her kan du se frem til kvalitet i alle ledd.

 

Funksjonell

En rekke tekniske oppgraderinger gjør Polar Premium svært funksjonell, og til et godt valg for alle som ønsker en moderne kaffemaskin. Modellen har en stor og oversiktlig berøringsskjerm i front, og her finnes det mange ulike valgmuligheter.

De ulike kaffesortene er imidlertid oversiktlige, siden hver blir illustrert med et bilde av drikken. Kaffemaskinen oppleves derfor som svært brukervennlig på tross av mange valgalternativer.

Maskinen kan by på utallige kaffesorter som er tilpasset norske ganer, inkludert sort kaffe, espresso, moccachino, cappuccino og lignende. Det at maskinen lager traktekaffe er også et pluss, siden dette er den sunneste kaffetypen.

Polar Premium kaffemaskin kan også integreres med kaldtvann, slik at man kan velge vann både med og uten kullsyre. Perfekt for ansatte som ikke kan eller vil drikke kaffe!

 

Mange tilvalg og lekkert design

Polar Premium kan fås med tilvalg som tilbehørshylle, koppdispenser, ekstra stor bønnebeholder (opptil 4 kg) og en lekker termokanne som rommer 1,2 liter.

Du kan med andre ord skreddersy maskinen slik at den passer bedriftens behov best mulig. Husk at det også er mulig å velge hvilke varme og kalde drikker maskinen skal kunne by på.

Polar Premium kaffemaskin har også et flott og eksklusivt design. Maskinen har en stilren utførelse i aluminium og glass, noe som også gjør den robust og slitesterk.

 

95 % resirkulerbare materialer

En av grunnene til at Polar Premium er kåret til beste kaffemaskin til kontor, er det faktum at maskinen er laget av 95 % resirkulerbare materialer. Dette betyr at majoriteten av maskinen kan gjenvinnes og bli til nye produkter når den en dag skal pensjoneres.

Andre supre kaffemaskiner til kontoret

Foruten vår «high-end»-modell Polar Premium, har vi også mange andre kaffemaskiner som passer supert til kontoret, venterommet eller andre områder. Selv om disse ikke vant testen vår i denne omgang, kan de fortsatt være et godt valg for bedriften din.

Hvilken kaffemaskin som passer best for deg, avhenger blant annet av hvor stor kapasitet maskinen skal ha, budsjett og andre faktorer. Her er noen kaffemaskiner av høy kvalitet som er perfekte til et kontor:

· Polar Xtensa kaffemaskin

· Polar Bedrift Pro kaffemaskin

· Polar Lio kaffemaskin

· Polar Caffé Europa kaffemaskin

· Polar Filter kaffemaskin

 

Kontakt oss gjerne dersom du ønsker hjelp til å finne den maskinen som passer best for akkurat ditt kontor!

 

    Meld meg på nyhetsbrev


    Vi deler aldri dine data med andre. Se våre personvernregler


    Skjema er beskyttet av reCAPTCHA fra Google: Personvernregler og Vilkår