Skip to main content

Kaffe som står i stil

By 2. september 2016februar 2nd, 2019Kaffe på jobben, Kunder

– Her hos Tell er vi opptatt av å holde oss oppdatert, både på trender, produkter og service. For oss er det alfa og omega å gi kundene et deilig avbrekk, hvor pleie og velvære står i sentrum. Dette stiller selvsagt også krav til kaffen vi serverer, smiler Tina Størkson, som sammen med de andre frisørene i Øvregaten 31 forsikrer at kaffen fra Polardrikk innfrir på alle punkter.

image

Størkson har vært frisør hos Tell Bergen helt fra oppstarten for fem år siden, og vet derfor hvor viktig det er at kaffemaskinen fungerer. ­– Før vi gikk over til Polardrikk hadde vi en kaffemaskin det var mye tull med. Den måtte stadig sendes til reparasjon, mens vi ble stående igjen med vannkokeren og måtte servere pulverkaffe til kundene våre. Dette ga ikke bare kundene en svekket opplevelse ­– det var også tidkrevende i en allerede travel arbeidshverdag, forklarer Størkson, samtidig som hun byr oss på en kopp kaffe.

– Etter at vi fikk maskinen fra Polardrikk for et års tid siden har vi derimot aldri hatt et problem. Maskinen er utrolig enkel både å bruke og å vedlikeholde. Den renser seg til og med selv! I tillegg er kundene våre minst like fornøyde med kaffen og utvalget som vi er, forteller hun. Og det gjelder både store og små. Mens de yngste av kundene gjerne ber om både én og to kopper kakao, er moccachinoen favoritten blant stamkundene. – Ikke bare er den god. Den ser utrolig fin ut i glasset også, utbryter Størkson.

–Og så må jeg jo bare legge til at grønnsakssuppen er en vinner i sesongen vi nå går inn i! Det er vel lite som er mer deilig i skikkelig ruskevær enn å synke ned i frisørstolen med en bunke magasiner og rykende varm grønnsaksuppe i koppen?

image(1)