Skip to main content

God kaffe 643 m.o.h.

By 24. juni 2016februar 2nd, 2019Kunder

Hvis du har lagt turen til Ulriken de siste par månedene, har du kanskje lagt merke til at Fjellbutikken har fått seg et løft? Dette skal Ann Margreth Hutchinson ha mye av æren for. Da hun startet som daglig leder i butikken i mars, ønsket hun å oppgradere utvalget. Kravet var enkelt: Hun ville tilby de besøkende noe lokalt og bra. Vi ble selvsagt glade for at valget falt på Polardrikk da Hutchinson skulle velge kaffemaskin.

image(3)image(4)

Hvorfor valgte du Polardrikk?

– Det var enkelt. Polardrikk er ikke bare en lokal leverandør av kaffemaskiner ­– maskinene brygger også kaffe av lokalbrent kaffe fra Bergen Kaffebrenneri (BKB). I tillegg synes jeg maskinene fra Polardrikk har et skikkelig fint design som passer godt inn i butikken vår. For oss falt valget på en Polar Coffee Shop – først og fremst på grunn av antallet valgmuligheter. I tillegg merker vi at kundene setter pris på å se at kaffen blir kvernet, og vissheten om at det de får servert er skikkelig fersk kaffe.

Hvordan svarer kaffemaskinen til forventningene?

– Vi har ikke hørt et eneste negativt ord om kaffen. Kundene som kommenterer kaffen gir snarere uttrykk for at de er godt fornøyde. Ellers skal jeg ikke legge skjul på at jeg selv synes kaffen er kjempegod – det blir noen kopper hver dag, smiler hun.

En annen ting Hutchinson ønsker å trekke frem, er servicen til Polardrikk. Når vi snakker med henne, forteller hun at hun akkurat har hatt dem på besøk.

–Da vi valgte Polardrikk, ble vi forsikret om at vi kunne være trygge på at maskinene alltid skulle være i tipp topp stand. Dette løftet har de virkelig holdt. Vi får jevnlig service på maskinene, og når vi får service, er det alltid god stemning. Jeg tror aldri noen fra Polardrikk har gått herfra uten å forsikre oss om at de alltid bare er en liten telefon unna. Det er ikke verst, med tanke på at butikken vår ligger 643 meter over havet!

Foto: Instagram – @fjellbutikken

Kontakt oss

Kontakt oss for en uforpliktende prat

Ring oss på 55 25 99 25

Eller send oss en melding: