Skip to main content

Hvorfor velge tappetårn til drikkevann?

viser mennesker ved tappetårn for vann

Selv om vi her til lands har relativt rent drikkevann, er det ikke uvanlig med forurensning eller partikler i vannet. Mange opplever også at vannet fra springen ikke er kaldt nok.

Med tappetårn til drikkevann kan du få enkel tilgang på kaldt og rent vann når som helst. La oss se nærmere på fordelene du kan få med et tappetårn på kontoret eller i kantinen.

 

Rent vann med avansert filtersystem

Har du noensinne opplevd at vannet som tappes direkte fra springen er brunt eller inneholder partikler? Vann som ikke er rent er lite fristende å konsumere, og kan dessuten være helseskadelig.

Er vannet ditt godkjent som drikkevann er du er garantert høy kvalitet fra tappetårnet da den har avansert renseteknologi. Det benyttes som regel et kullfilter, og du kan også ta i bruk UV-rensing om ønskelig. Dette sørger for at vannet blir fritt for både bakterier og større partikler.

• Kullfilter
• UV-rensing

 

Praktisk og brukervennlig tappetårn til drikkevann

Det finnes ulike tappetårn til drikkevann, og du kan velge en modell som passer dine behov best mulig. De fleste tappetårn gir deg mulighet til å enkelt velge mellom ulike typer vann direkte fra kranen:

• Kaldt vann
• Kullsyrevann
• Romtemperert vann

Med tilgang på kullsyrevann direkte fra tappetårn, trenger du ikke å tilsette CO2 manuelt. Dette er både enkelt og tidsbesparende. Du trenger heller ikke å kjøle ned vannet i kjøleskapet for å få iskaldt vann. Med et enkelt tastetrykk får du oppfylt dine behov.

 

viser design tappekran for drikkevann i kontorfellesskap

Stilrent design

Et tappetårn til drikkevann er ikke bare praktisk og brukervennlig. Det kan også gi kantinen, kjøkkenet eller kontoret et visuelt løft. Du kan for eksempel velge et tappetårn som har et minimalistisk og rent design, om du ønsker en litt moderne stil.

Skal tappekranen din være i en kantine, restaurant eller andre offentlige områder, er det en fordel om designet er appellerende for både kunder og ansatte.

 

Stor kapasitet

Både kontorlokaler, kantiner, hoteller og restauranter kan ha behov for stor kapasitet når det skal velges tappetårn til vanndispenser.

Ta gjerne utgangspunkt i antall ansatte eller kunder når du skal velge modell. Du kan få både enkle og doble tappetårn, med varierende kapasitet.

 

Kan kobles til kjøkkenvask eller eget rørsystem

Tappetårn til drikkevann kan i mange tilfeller kobles direkte til kjøkkenvask. Om du ikke har mulighet til å montere den til kjøkkenvasken, kan den ha et eget avløpssystem med separate rør.
Det er ofte en enklere installasjon enn man kanskje tror..

Et tappetårn kan i mange tilfeller tappe flere titalls liter iskaldt og renset vann i timen. På den måten har du alltid tilstrekkelig med vann til ansatte og/eller kunder.

Polar U1 Tappekran vanndispenser

Hvem har behov for tappetårn?

Tappetårn er noe som passer for både private og bedrifter. Enkelt forklart passer løsningen for alle som har behov for rent og friskt vann. Det er spesielt populært med tappetårn til drikkevann blant disse:

• Restauranter
• Hoteller
• Næringslokaler og kontorer
• Kantiner
• Barer og puber
• Private boliger

Et tappetårn for drikkevann kan enkelt monteres der det er behov for tilgang på rent vann. Dette kan for eksempel være på et kontor der mange ansatte ferdes, eller i frokostsalen til et hotell.

 

Populære tappetårn til drikkevann

Det finnes mange ulike tappetårn til drikkevann på markedet. Det kan derfor være vanskelig å vite hvilken variant du bør velge. Det viktigste er at du finner et system som både renser og kjøler ned vannet, samtidig som designet faller i smak og at systemet ikke lager støy.

Husk også på at løsningen bør være brukervennlig. Dersom du er usikker på valg av modell, kan disse være verdt å ta en nærmere kikk på:

 

Polar U1

Polar U1 er en stilren og eksklusiv vanndispenser som fås med tappetårn. Løsningen passer inn i de fleste omgivelser takket være det sømløse designet. Denne løsningen er perfekt for alle som har behov for en integrerbar modell.

Modellen kan levere 30–40 liter kaldt vann per time, og gir deg tilgang på både vanlig vann og kullsyrevann. Løsningen tar i bruk Brita kullfilter og kan også anvende UV-rensing.

 

Polar U1 Tappekran vannkjøler

Polar U2

Polar U2 er et tappetårn for drikkevann som kan vise til ekstra god ytelse. Løsningen har tre pull-kraner, og er et godt valg for de som har behov for høy ytelse. Modellen er ypperlig for lokaler der mange mennesker møtes, som for eksempel kantiner og konferanserom.

Med Polar U2 kan man få tilgang på hele 40 til 60 liter vann per time. Også denne modellen kan levere vann både med og uten kullsyre.

 

Polar U2 Tappetårn vanndispenser

Trenger du et tappetårn til drikkevann?

Et tappetårn vil ikke bare sørge for et visuelt løft i lokalene der den plasseres, den vil også gi enkel tilgang på rent vann. Man kan også velge mellom vann etter egne preferanser, enten man liker kullsyrevann, kaldt vann eller romtemperert vann.

Vi i Polardrikk fører tappetårn for drikkevann. Hos oss kan du blant annet kjøpe Polar U1 og U2.

Ta kontakt med oss for et godt tilbud tilpasset dine behov.

 

  Meld meg på nyhetsbrev


  Vi deler aldri dine data med andre. Se våre personvernregler


  Skjema er beskyttet av reCAPTCHA fra Google: Personvernregler og Vilkår

   

  Kontakt oss

  Kontakt oss for en uforpliktende prat

  Ring oss på 55 25 99 25

  Eller send oss en melding: