Skip to main content

God jul fra Polardrikk.no

By 24. desember 2020Fra oss til dere
God jul

Året nærmer seg slutten, og vi kan nok alle være enige om at dette har vært et år litt utenom det vanlige. 2020 har vært preget av koronapandemien, noe som har hatt negative ringvirkninger for mange norske bedrifter og arbeidstakere.

Vi i Polardrikk.no vet at dette har vært en tøff tid for mange, og vi ser frem til et nytt år som forhåpentligvis blir litt lettere for mange.

Hvordan har 2020 vært for Polardrikk As?

I likhet med mange andre norske bedrifter har vi hatt både opp- og nedturer i løpet av koronaåret 2020. På grunn av hjemmekontor har vi ikke fått levert like mye kaffe som vi skulle ønske, siden mange ansatte i bedrifter nå drikker kaffe hjemme.

På tampen av 2019 kjøpte vi oss et flott, nytt bygg, og var klare for å ta året med storm. Pandemien og koronakrisen kom like etterpå, og vi har derfor ikke fått brukt våre nye lokaler like mye som vi skulle ønske.

Vi har likevel klart oss bra gjennom dette uvanlige året, noe vi i stor grad kan takke våre trofaste kunder for. Vi ønsker å rette en stor takk til både nye, gamle og lojale kunder – vi setter stor pris på hver og én av dere!

Vi er klare for 2021!

Året 2020 har blant annet blitt brukt på å pusse opp våre nye lokaler. Vi kan også avsløre at vi holder på å ferdigstille et flott showroom, der både eksisterende og potensielle kunder kan komme på kaffesmaking – eller bare slå av en prat.

Vi håper at du vil følge med på vår videre utvikling i året som kommer, og at du er fornøyd med kaffe, kaffeautomater eller vanndispensere du har kjøpt hos oss.

Ta vare på hverandre, og ha troen på at 2021 blir et bedre år for mennesker og bedrifter i hele verden. Vi ønsker alle våre kunder en riktig god jul – og et godt nyttår!

te-lys hjerte